Casa entre mitgeres a Maspujols

CASA UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES A MASPUJOLS
Promotor: Privat
Autors del projecte: Anna Ollé Simó / Roser Ollé Simó /Pilar Sarabia

Obra nova a Maspujols per habitatge unifamiliar entre mitgeres. La parcel·la de l’habitatge és de geometria irregular que s’adapta a la cantonada amb l’Església Santa Maria.

L’habitatge disposa de dues façanes i un accés. La façana que comunica amb l’església, de dimensions més reduïdes, s’habilita per l’entrada de vehicles. La façana posterior s’amplia per permetre l’accés de llum i ventilació i s’enretira de forma esglaonada per incorporar espais exteriors.

La distribució s’ordena a partir de PB+2 i golfes. La planta baixa disposa d’una doble alçada oberta al carrer de l’Església i es destina tota la planta a garatge. El primer tram d‘escales es situa a la mitgera amb l’església i comunica exclusivament amb la planta pis. La distribució de la planta primera i segona s’ordenen a partir del nucli central d’escales, les estances que ventilen a la façana posterior s’estructuren de forma ortogonal i la resta de peces que donen a la mitgera de l’església s’adapten a la forma irregular de la parcel·la.