El Taller Coworking

El taller coworking
Carrer Joan Domingo, 8 Bx, La Selva del Camp
Promotor: Privat
Autor del Projecte: Anna Ollé / Arquitecta
Constructor: Construccions Pintaluba S.L.

El taller coworking és un espai acollidor per a compartir despatx entre professionals a la Selva del Camp (Tarragona). Es distribueix en tres espais en planta baixa, l’espai principal integra l’accés al local i s’organitza a partir de vuit taules que permeten acollir els coworkers. A l’extrem oposat de l’accés hi ha una gran sala aïllada acústicament, amb una taula central, per dur a terme reunions i xarrades amb els clients. El tercer espai consta d’un office equipat pels coworkers i un bany adaptat.

La zona de treball i de reunions són espais diàfans i estan separats per un parament vidriat. La comunicació visual entre els espais millora la sensació d’amplitud i permet l’accés de la llum natural. Els materials utilitzats són naturals i atemporals per a crear un ambient proper i càlid per a tots els professionals que hi treballem. Els paraments del local i l’estructura integren l’emmagatzematge de tal forma que la percepció de l’espai és neta i lliure de mobiliari dissonant.