Belén estilistes

BELÉN ESTILISTES
Carrer Paretdelgada 1, La Selva del Camp
Promotor: Privat
Autors del projecte: Anna Ollé Simó, Arquitecta / Marta Magrinyà, Interiorista

Reforma a la Selva del Camp per a perruqueria en edifici en cantonada. En la distribució del local s’ha diferenciat entre un espai per a nens i un espai exterior pels clients amb un ambient acollidor. La distribució diàfana interior permet la ventilació creuada i visions àmplies entre els espais. L’ambient interior és atemporal i de colors càlids. El local també disposa de banys adaptats i zona de safareig. A la part central se situa la zona d’espera, separant la zona de treball de l’accés en cantonada i l’espai per a nens. El nucli de serveis integra mobiliari en el parament per tal  de donar suport per la zona de rentadors i  les butaques per donar servei als clients se situen alineades al parament oposat.