Belén estilistes

BELÉN ESTILISTES
Carrer Paretdelgada 1, La Selva del Camp
Promotor: Privat
Autors del projecte: Anna Ollé Simó, Arquitecta / Marta Magrinyà, Interiorista

Reforma a la Selva del Camp per a perruqueria en edifici en cantonada. En la distribució del local s’ha diferenciat entre un espai per a nens, pròxim la zona d’espera, i un espai exterior pels clients, vinculat amb la zona de pentinat. El local també disposa de banys adaptats i zona de safareig i office. La distribució del local és diàfana i permet la ventilació creuada i la il·luminació natural dels espais.

A la part central se situa la zona d’espera, separant la zona de treball de l’accés al local. El nucli de serveis integra mobiliari en el parament per tal de donar suport per la zona de rentadors. En el parament oposat es distribueix la zona de pentinat amb capacitat per cinc clients.