Farmàcia Punsola 12h

FARMÀCIA PUNSOLA 12h A LA SELVA DEL CAMP
Promotor: Privat
Autor del Projecte: Anna Ollé / Arquitecta
Constructor: http://www.constecnia.com

En la reforma es renova l’antiga distribució de la farmàcia a fi d’augmentar l’espai de venda i ubicar-lo a la façana del carrer. Es millora l’accés a la farmàcia i s’amplia la superfície de façana per tal d’aconseguir aportació de llum natural a la zona de venda.

El local s’organitza a partir de tres franges. La zona de venda es situa en façana i a l’extrem oposat de l’accés es situen els taulells i les terminals per atendre els clients. Aquesta zona es vincula amb la franja d’administració per tal de millorar la comunicació entre les dues zones. La tercera franja és accessible a partir de la zona de venda, on s’incorpora un gran magatzem, un laboratori, un office pels treballadors i un bany adaptat.