Residència Montblanc a Manresa

RESIDÈNCIA MONTBLANC A MANRESA
Promotor: Privat
Arquitectes: Alícia Vila i Jaume Espinal
CONSTRUCTORA OBRALLAR de Manresa

A la Residència Montblanc s’han realitzat obres generals d’adaptació a la normativa actual. A la planta baixa s’ha generat un espai comunitari per als residents, i s’ha adaptat les zones d’infermeria a les necessitats reals dels usuaris, amb possibilitat d’assistència puntual per part dels especialistes que realitzen les visites mèdiques. A la planta sota resant s’ha remodelat la sala d’estar i el menjador. En general s’han millorat els banys i projectat noves habitacions en espais que quedaven sense ús. També s’han remodelat algunes habitacions existents, així com l’espai exterior del pati.

Reforma Loft a Puig-Reig

REFORMA DE LOFT A L’AMETLLA DE MEROLA
Promotor: Privat
Arquitecta: Alícia Vila

Reforma de loft a Puig-Reig per a habitatge dúplex en planta baixa. L’habitatge consta d’una doble alçada que emmarca el menjador i dos altells. La cuina està oberta al menjador, separada visualment per una gran arcada d’obra de fàbrica. En el sota escala s’incorpora un estudi i s’aprofita l’extensió dels graons a mode de taula amb calaixeres. En el segon nivell es situa el dormitori principal des de on es pot observar la volta de canó que tanca l’espai menjador.

Càmping Riembau a Platja d Aro

El projecte de reforma de la zona de piscina es va realitzar per fases, adaptant-nos a les necessitats de cada temporada. Es van crear diferents zones d’estar, de platja i de pas, amb les estructures de vela i les jardineres que delimiten espais i recorreguts.

CÀMPING RIEMBAU A PLATJA D’ARO
Promotor: Privat
Autors del projecte:
ohrizons / Fernando Lafuente/ Paisatgista – Anna Ollé /Arquitecte

info@escalimetre.cat

Reforma i ampliació de Santa Llúcia

NOU CASAL DEL NUCLI ANTIC
I REFORMA DE L’ANTIGA ESGLÉSIA DE SANTA LLÚCIA
Carrer Hospital 10, La Selva del Camp
Promotor: Ajuntament de la Selva del Camp
Autor del Projecte: Anna Ollé / Arquitecta
Arquitecte tècnic: Joan M. Tomàs
Constructor: Construccions Miró

La intervenció es realitza a l’equipament municipal preexistent situat al Carrer Hospital nº13 de la Selva del Camp.
El projecte es divideix amb la reforma de l’antiga església de Santa Llúcia com a auditori i l’ampliació de l’edifici annex com a casal d’entitats.
L’ampliació s’ha realitzat amb una gran obertura en cantonada que dóna lleugeresa a l’edifici. Aquesta finestra, orientada a sud-est, permet disposar d’una sala amb vistes sobre la pròpia teulada de l’antiga església i de les cobertes del nucli antic.
La placeta exterior s’ha deixat lliure, amb un gran banc, també en cantonada, per a les tertúlies dels veïns, justament a la part més assolellada de l’espai.
El Casal del Nucli Antic tindrà diferents usos: En planta baixa es traslladarà el Jutjat de pau i les plantes primera i segona es posaran a disposició de les entitats del poble perquè hi puguin organitzar les seves activitats.
Es vol potenciar amb aquest projecte les iniciatives dels diversos col·lectius al Nucli Antic d’acord amb el projecte del Pla de Barris del Nucli Antic de la Selva del Camp.
El casal disposa de diferents espais per poder donar servei a molts tipus d’activitats: despatxos per a reunions, sales amb diferent capacitat per a trobades, xerrades formacions.
L’Auditori de Santa Llúcia s’ha reformat creant un distribuidor previ i millorant-ne l’acústica, la climatització, el mobiliari l’equipament audiovisual.

Unifamiliar a la Móra

REFORMA DE CASA UNIFAMILIAR A LA MÓRA, TARRAGONA
Promotor: Privat
Arquitecta: Anna Ollé Simó
Arquitecte tècnic: Joan M. Tomàs

Ampliació i reforma a la Móra per a habitatge en edificació aïllada de PB+4. L’habitatge es desenvolupa en quatre nivells a partir de forjats a mitja alçada, de tal forma que cada replà d’escala comunica amb una planta independent.  La reforma es realitza a la façana posterior, on es decideix ampliar la planta baixa per incorporar una sala – menjador. La coberta d’aquest nou volum es destina a terrassa i s’incorpora una habitació i un bany al nivell superior. Aquesta ampliació permet generar visuals creuades entre estances i millorar la sensació d’amplitud en els espais. En la reforma també s’instal·la un ascensor a la façana longitudinal vinculant-lo amb el bloc d’escales.